KISMAMA TORNA

Kismamaként a legfontosabb a baba egészsége, ami összefügg az anyuka egészségével. Ezért is lényeges, hogy jó legyen a kismama fittsége és a vérkeringése, hogy a várandós időszak is könnyebb legyen.

3+1 KISMAMA TORNA VIDEÓCSOMAG

Miért tornázz a terhességed alatt?

  • kevésbé lesz jellemző a vizesedés, lábdagadás
  • a gerincet tartó izmok jobban fogják bírni a pocaknak a plusz súlyát
  • kevésbé alakul kis rossz tartás
  • mérséklődik a derékfájás
  • a vérkeringés fokozásával a magzat is több tápanyaghoz jut és a salakanyagok is hamarabb kerülnek elszállításra

Vedd meg most a 3+1 videócsomagot és csak három árát kell kifizetned.

A csomag ára 6 990 Ft

A TORNÁRÓL:

Megterveztem 4 kismama tornát, melyet a legnagyobb biztonsággal végezhetsz az otthonodban, ha semmilyen orvosi ellenjavallat nincs a mozgásra. Figyelembe vettem ennek az áldott állapotnak a rizikófaktorait és csak olyan mozdulatokat tettem a mozgásanyagba, amit nyugodtan megcsinálhatsz a terhességed alatt.

Azonban fontos megemlítenem, hogy ha a terhességed előtt semmit nem mozogtál, akkor ne most kezdd el, illetve egyeztess az orvosoddal, hogy engedélyezett e számodra a terhestorna!

A CSOMAG TARTALMA:

A videó mozgásanyagai könnyen kombinálhatók egymással. Az első videó egy cardio flow kismama tornát tartalmaz a másik 3 pedig a combok, farizmok, hát és a kar, váll feszességét hivatott megtartani. Az edzések 17, 17, 20 és 30 percesek.

Vedd meg most a 3+1 videócsomagot és csak három árát kell kifizetned.
A csomag ára 6 990 Ft

Ajándéknak is kiváló ötlet, hiszen az egyik videó egy páros edzés, amiben a kismama segítségére kell lenni a gyakorlatkivitelezések közben.

A torna során folyamatosan mutatom és mondom, hogy mit hogyan csinálj és mire figyelj, annak megfelelően, hogy melyik trimeszterben vagy.

Boldog babavárást kívánok!

KISMAMA TORNA VIDEÓCSOMAG RENDELÉS

Az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat, és abban szereplő adatkezelésekhez hozzájárulok.

“Örömömet lelem abban, amikor helyes mozgásmintákat taníthatok és kialakul vendégeimben a testtudat és ezzel együtt fontossá válik számukra a tudatos edzés. Hiszek abban, hogy a minőségi mozgás a leghatékonyabb céljaink eléréséhez.”
SZAKASITS ADÉL, Body Trainer

Kapcsolat


+36 30 53 63 408


szakasits.adel@gmail.com

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
COOKIE NYILATKOZAT