OFFICE DETOX PROGRAM

Kimozgatlak az ülő életmódból!

Ha sokat ülsz munkád során, akkor jó helyen jársz, mert ezt a programot pont arra terveztem, hogy a testendnek, elsősorban a gerincednek (nyak, hát, derék) könnyebb legyen elviselnie a sok ülést. Kevésbé fájjon és a testtartásod is jobb legyen.

Preventív gerincedzőként évekig tartottam gerinctréning órákat és a sok pozitív visszajelzés miatt, arra gondoltam összeállítok nektek egy online megvásárolható videóanyagot.

A csomag 30 napos, napi 3 gyakorlatot tartalmaz, amit az irodában vagy home office-ban is meg tudsz csinálni, eszközök nélkül az asztalodnál és csak pár percet vesz igénybe.

A program előnyei:

 • Úgy terveztem, hogy akár az irodádban legyél, akár home office-ban, meg tudd csinálni a feladatokat állásban vagy ülésben.
 • A gyakorlatok kb. 3-5 percet vesznek igénybe, melyeket akár óránként is megismételhetsz.
 • Nincs szükség edzőruhára! De az igaz, hogy nem minden gyakorlat szoknya barát, így, ha tudsz inkább nadrágban legyél.
 • 30x 3 gyakorlatot tartalmaz a videó csomag! Ez 90 különböző gyakorlatot jelent, mely a gerinced egészségét szolgálja. Garantáltan nem lesz unalmas.
 • A gyakorlatokhoz egy széken és egy asztalon kívül semmilyen eszközre nem lesz szükséged.
 • A gyakorlatokat csak le kell utánoznod, mindent mutatok több szögből. Kellemes zene megy a háttérben, de hang nélkül is nézheted a videókat, hogy ne zavarj vele másokat a munkahelyeden
 • Egy videóban 3 gyakorlatot fogsz látni 6-8 ismétléssel elvégezve, majd még egyszer megismételve mind hármat egy másik szögből, hogy még jobban lásd hogy, hogyan csináld.
 • A tartalmat bármilyen sorrendben nézheted és gyakorolhatod később is, mert ha megveszed, akkor életed végéig lesz hozzáférésed a videócsomaghoz.

Hogyan használd az OFFICE DETOX PROGRAMOT?

 • A mozgásprogramot azért terveztem meg, hogy a sok üléssel járó munkád közben is át tudd magad mozgatni néhány percben és hogy jobb legyen a tartásod, továbbá, hogy enyhítsd a nyak, hát és derékfájásod.
 • Menj végig a 30 videón egyesével, pl. tűzd ki célul, hogy minden nap egyet megcsinálsz.
 • Figyeld meg magad, mely gyakorlatok estek a legjobban és azokat vedd elő utána sűrűbben.
 • Végül az elgémberedett tested nagyon hálás lesz, ha minden órában valamelyik pár perces videó anyagát végig tornázod már rutinként beépítve a mindennapjaidba.
 • Figyelem! A mozgásprogram nem kínál gyógymódot a gerinc betegségeire, elváltozásaira (sérv, gerincferdülés, Scheuermann betegség stb.) Ilyen jellegű problémákkal kérd egy szakember egyénre szabott segítségét!

  A Testnevelési Egyetem elvégése után 4 különböző iskolában tanultam a gerinc preventív és rehabilitációs igényeiről. Minden tanult és gyakorlati tudásomat belegyúrtam ebbe a programba és szívből szeretném, hogy aki a képernyő előtt végig tornázik velem, egy egészségesebb gerincet tudhasson magáénak.

  Az irodai munka szülte rövid időkeret (férjen bele két megbeszélés közt is) és a limitált eszköz- és helyigény (asztal, szék – állásban és ülésben) szűk keretet adtak a programnak, de még így is 90 különböző gyakorlatot állítottam össze, hogy NE legyen unalmas.

  OFFICE DETOX PROGRAM ár: 13.500 Ft a 30 torna videót tartalmazó csomag ára, mely örökös hozzáférést biztosít.

   

  MOZOGJ 21 NAPIG, NAPI 10 PERCET PROGRAM:

  Amennyiben itt nem szeretnél megállni és nagy elhatározásaid vannak az életmódváltásban, az edzés elkezdésében vagy újrakezdésében, akkor vedd meg együtt a 21 napos programommal. Ez az online edzéscsomag 21 napon át 10 perc mozgásprogramot biztosít, mely kitűnő alapot ad a későbbi nagyobb terjedelmű és intenzitású edzéseknek.

  14.900 Ft helyett, ha most együtt veszed meg a OFFICE DETOX csomaggal, akkor 9.500 Ft-ért a tiéd lehet ez az edzés videó anyag is.

   A két csomag együtt most csak 23.000 Ft és egy életen át használhatod.

   

  Kérem az Office Detox programot

  Az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat, és abban szereplő adatkezelésekhez hozzájárulok.

  “Örömömet lelem abban, amikor helyes mozgásmintákat taníthatok és kialakul vendégeimben a testtudat és ezzel együtt fontossá válik számukra a tudatos edzés. Hiszek abban, hogy a minőségi mozgás a leghatékonyabb céljaink eléréséhez.”

  SZAKASITS ADÉL, Személyi edző

  Kapcsolat


  +36 30 53 63 408


  szakasits.adel@gmail.com

  ADATVÉDELMI NYILATKOZAT
  ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
  COOKIE NYILATKOZAT