SZOLGÁLTATÁSOK

Szolgáltatásaimat úgy alakítottam ki, hogy azok megoldást nyújtsanak a problémáitokra 

SZEMÉLYI EDZÉSEK

Fitness Five & Gym – Self Store Plaza
Folyondár Sportközpont

Keresd meg a saját célod és bármi is legyen az (fogyás, fittség, tömegnövelés, állóképességfejlesztés, gerinc fájdalmak megszüntetése, alakformálás vagy csak egy egészségesebb energia dús önmagad elérése) keress meg bizalommal, mert én ott leszek neked végig, hogy a célod a lehető leghatékonyabban elérd és ne add fel, idő előtt.

KINEZIÓ TAPASZ

1015 Budapest Batthyány utca

A mai modern orvostudomány és a sporttudomány fontos orvostechnikai és gyógyászati segédeszköze. Fizikoterápiás kezelések során elsősorban fájdalomcsillapításra, tehermentesítésre és a gyorsabb regeneráció érdekében alkalmazzák

VIP ONLINE EDZÉS KLUB

Zárt Facebook csoport

Az internet segítségével távol egymástól, de mégis együtt edzhetünk, bárhol is legyél a világban. Vedd a kezedbe az irányítást és ne legyen több kifogásod, hiszen sosem volt még ilyen elérhető és egyszerű, hogy az átalakulás útjára lépj. Otthonról, egy szállodaszobából, vízpartról, de még a nagyi vasárnapi ebédje előtt is tudsz velem együtt edzeni, ha az online csoportom tagja leszel, csak internet kell hozzá.

MOBILIZÁCIÓ & HENGEREZÉS WORKSHOP

Már sokszor hallottad, hogy fontos lenne mobilizálni, de nem tudtad hogyan kezdj neki?

Láttad, hogy másoknál van henger és edzés végén ide-oda gurulnak rajta és szeretnél jobban megismerkedni vele?

Most itt a lehetőség, hogy irányított keretek között megtanulhasd mi fán terem a mobilizáció és a hengerezés.  Miért fontos és miért fogja a tested százszor is meghálálni, hogy ha elkezdesz ezzel foglalkozni?

FLOW MOTION FITNESS & WELLNESS TÁBOR

Balatonfüred – 2021

SZERVEZÉS ALATT, RÉSZLETEK HAMAROSAN…

Kapcsolat


+36 30 53 63 408


szakasits.adel@gmail.com

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
COOKIE NYILATKOZAT